Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A briteknek valóban ilyen;enyh...

A briteknek valóban ilyen;enyhén ferde hajlamú az ízlésük az ételek terén?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak félresikerült széria lehet?

Történt ugyanis,hogy a Tescóban vettem egy különlegesnek ígérkező chipset..De ez valami eszement módon ecetes.Olyannyira,hogy az ember száját már szinte marja.Ez eredeti brit eledel.Még magyar felirat sincs rajta..Azért megettem,hogy ne vesszen kárba.De még másnap is éreztem a számban a jótékony hatását.

Erről a produktumról van szó:

[link]

#esenc,brit,izlésficam,kihívás
2024. jún. 16. 13:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ez onnan jon, hogy a sultkrumplit is eszik soval es ecettel. Elsore bizarr, de amugy nem rossz, pont mint a fekete tea tejjel.
2024. jún. 16. 13:11
 2/21 anonim ***** válasza:
89%

Akkor tisztázzuk: te egy egész népet ítélsz ferdehajlamúnak egy zacskó tescos chips alapján? Az igen! Súlya van a véleményednek, az értékítéletednek meg alapja is :D Ja, bocsi nem. :D

Tehát nem, nem ferdehajlamúak, így eszik a chipset. Olvasd el az összetevőket, nézd meg, hanyadikként szerepel rajta az ecet (maltodextrinre van permetezve), számold ki, hogy az hány g tömény ecetsavnak felel meg, nem nagy dolog. Tehát a chips a nevéhez hűen: ecetes és sós.

2024. jún. 16. 13:18
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
Ohh én imádnék egy ilyen chipset. 😍 Évek óta keresek eceteset, de csak olyat kaptam, amin alig érezni vagy ilyen kukoricás puffasztott akármi volt.
2024. jún. 16. 13:20
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Bakker, rá van írva, hogy ecetes. Mire számítottál?

Amúgy, amikor először kérdezték, hogy kérek-e a sültkrumplira ecetet, én is visszakérdeztem, hogy mit???

De finom vele.

2024. jún. 16. 13:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ferde hajlamuak. Ugyanugy mint bármely másik nemzet. (Egyébként egy Mo-on vásárolt bolti termékböl ne akarj nagy következtetéseket levonni. Még az is lehet, hogy azért probálják itt eladni mert Angliában a kutya sem vette.
2024. jún. 16. 13:21
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Angliában alap az ecetes sült krumpli.
2024. jún. 16. 13:22
 7/21 A kérdező kommentje:

1

Oké.Hát kinek mi.A tea tejjel az mondjuk nem rossz..De ebből a chipsspecialításból két embernek is adtam kóstolót.Egyikük egy darabot a másikuk kettőt tudott megenni belőle.Ez a kaja egy igazi kihívásra való étek.Én is leginkább csak azért ettem meg,hogy ne vesszen kárba.Ételt nem szívesen dobok ki..Olyan ecetes,hogy az már büntet.Szerintem aki ilyent eszik gyakran az érzéketlenné válik a normál ízekre.

2024. jún. 16. 13:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapaszkodj meg, én pl szeretem…
2024. jún. 16. 13:28
 9/21 A kérdező kommentje:

3

Akkor szerintem megtaláltad amit keresel.Ezen aztán jól lehet érezni az ecetet.Még most is kapható.Tessék:

[link]

2024. jún. 16. 13:30
 10/21 anonim ***** válasza:
68%

Hat amit a vegen irsz,az minden chipsre es egyeb izfokozokkal teli mukajara igaz.

2024. jún. 16. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!