Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Darált sertéshúsra az van...

Darált sertéshúsra az van írva hogy harminc százalékos... Az mit jelent?

Figyelt kérdés
Gondolom 100%-hús... És abból talán harminc százalék lehet a úgynevezett sovány hús vagy színhús?
jún. 12. 09:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
29%
Teljesen biztos, hogy nem az volt a csomagolásra írva, hogy "Sertéshús 30%-os", hanem oda volt írva, hogy zsírtartalom 30%. Nem írnak értelmetlen dolgokat a csomagolásra. Hogy sikerült neked a nemlétező dolgokat (30% színhús) kikombinálni?! A csomagolásra minden rá van írva, nem fantázia kérdése!
jún. 12. 15:17
 22/30 A kérdező kommentje:
Ha az lett volna ráírva, hogy zsírtartalom 30%....akkor nem is írtam volna ki a kérdést....Sz szerint ez van ráírva: "SERTÉS DARÁLT HÚS 30% "(szó szerint/betű szerint így volt, ahogyan ide idéztem)...bár, az talán irreális, hogy 30 % legyen benne a hús - de nem tudtam másra gondolni, mert, ha a zsír 30% benne, azt nem így kellett volna írni. A másik féle 'termékre' pedig ugyanez volt írva, csak az hogy 20 %....Ezért vettem a 30-asat...azt gondoltam, abban több a színhús. Ár szerint nem is próbáltam összehasonlítani, mert az másféle volt...csak ez a vonatkozó 'szövegkörnyezet' volt hasonló...
jún. 12. 16:30
 23/30 A kérdező kommentje:
jún. 12. 19:49
 24/30 A kérdező kommentje:
Erről van szó.... Engem megtévesztett, nem volt egyértelmű számomra hogy mi 30%
jún. 12. 19:50
 25/30 anonim ***** válasza:
Én biztos írnék nekik, hogy változtassák meg a feliratot, ez nonszensz. Én csak ilyet szoktam látni: [link]
jún. 12. 20:06
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg elég megtévesztő így írni rá. Főleg ha valaki kezdő szakács. (Mondjuk én fasírtnak direkt ilyet veszek és sütőben sütöm plusz olaj nélkül, arra teljesen jó.)
jún. 12. 21:27
 27/30 anonim ***** válasza:
Vannak ételek, amikhez kifejezetten ez a hús jó. Mint pl, az előttem szóló fasírtja, vagy a töltöttkáposzta
jún. 13. 11:45
 28/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk valahol biztos van egy részletesebb apró betűs címke is, pl. az alján. Nem hinném hogy ennyi felirat önmagában szabályos.
jún. 13. 14:25
 29/30 anonim ***** válasza:
a harminc százalékoson is javít ha serpenyőben lepirítva még minden ízesítés előtt leszedi róla az ember a zsírt, több teáskanállal le lehet kanalazni ami csak feleslegesen lenne az ételben
jún. 13. 19:07
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
jún. 18. 08:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!