Darált sertéshúsra az van írva hogy harminc százalékos... Az mit jelent?
Figyelt kérdés
Gondolom 100%-hús... És abból talán harminc százalék lehet a úgynevezett sovány hús vagy színhús?jún. 12. 09:56
21/30 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy nem az volt a csomagolásra írva, hogy "Sertéshús 30%-os", hanem oda volt írva, hogy zsírtartalom 30%. Nem írnak értelmetlen dolgokat a csomagolásra. Hogy sikerült neked a nemlétező dolgokat (30% színhús) kikombinálni?! A csomagolásra minden rá van írva, nem fantázia kérdése!
22/30 A kérdező kommentje:
Ha az lett volna ráírva, hogy zsírtartalom 30%....akkor nem is írtam volna ki a kérdést....Sz szerint ez van ráírva: "SERTÉS DARÁLT HÚS 30% "(szó szerint/betű szerint így volt, ahogyan ide idéztem)...bár, az talán irreális, hogy 30 % legyen benne a hús - de nem tudtam másra gondolni, mert, ha a zsír 30% benne, azt nem így kellett volna írni. A másik féle 'termékre' pedig ugyanez volt írva, csak az hogy 20 %....Ezért vettem a 30-asat...azt gondoltam, abban több a színhús. Ár szerint nem is próbáltam összehasonlítani, mert az másféle volt...csak ez a vonatkozó 'szövegkörnyezet' volt hasonló...
jún. 12. 16:30
24/30 A kérdező kommentje:
Erről van szó.... Engem megtévesztett, nem volt egyértelmű számomra hogy mi 30%
jún. 12. 19:50
25/30 anonim válasza:
Én biztos írnék nekik, hogy változtassák meg a feliratot, ez nonszensz. Én csak ilyet szoktam látni: [link]
26/30 anonim válasza:
Hát ez tényleg elég megtévesztő így írni rá. Főleg ha valaki kezdő szakács. (Mondjuk én fasírtnak direkt ilyet veszek és sütőben sütöm plusz olaj nélkül, arra teljesen jó.)
27/30 anonim válasza:
Vannak ételek, amikhez kifejezetten ez a hús jó. Mint pl, az előttem szóló fasírtja, vagy a töltöttkáposzta
28/30 anonim válasza:
Mondjuk valahol biztos van egy részletesebb apró betűs címke is, pl. az alján. Nem hinném hogy ennyi felirat önmagában szabályos.
29/30 anonim válasza:
a harminc százalékoson is javít ha serpenyőben lepirítva még minden ízesítés előtt leszedi róla az ember a zsírt, több teáskanállal le lehet kanalazni ami csak feleslegesen lenne az ételben
30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
jún. 18. 08:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!