Darált sertéshúsra az van írva hogy harminc százalékos... Az mit jelent?
Ez tévedés. Nem annyi szalonnát adnak hozzá, mint ahány %.
12-es!
Ilyet nem is állítottam, mivel amit leírtál, így önmagában értelmezhetetlen.
De akkor várom tisztelettel a tapasztalataidat, hogy te hogyan tudod.
És rajtad kívül természetesen érdeklődve várom a másik 12 lepontozó szakértői válaszát is, hogy ők hogy tudják ezt a folyamatot, vagy akár hogyan csinálják a munkahelyükön... mert gondolom ha ilyen határozott lepontozások vannak, akkor sok szakmabeli lehet köztük. :)
Legalábbis nagyon remélem, hogy pontos adatokkal tudnak szolgálni, ahogyan én tettem, nem csak birka módjára pontozgatnak! :)
13-nak:
"És amit 30%-osra kevernek be, (amiről a kérdező beszél) annál a darálthúsnál, ehhez a darálékhoz darálnak még 30% ipari szalonnát!"
Legalább olvasd vissza mit írtál. 🤡
15-ös, egy példán keresztül (tudod a pl. az a például rövidítése) vezettem le az eljárás lényegét.
De akkor azt már tudjuk, hogy szerinted, nem így van.
Továbbra is várom , hogy akkor viszont hogy van! mert az, valahogy lemaradt!
16-os!
Te meg próbáld meg az előző mondattal együtt értelmezni!
Még külön ki is emeltem azt a mondatot, jó nagy szóközzel, mert az a mondat az egész gondolatsor alanya!
Bár, ha 2 mondatot nem tudsz együtt értelmezni, problémát jelenthet, mi az, hogy gondolatsor...
Így elég nehezen fognak 3. osztályba engedni, mert ott a szövegértelmezés alap követelmény!
A neten is fenn van, expliciten ott van az összetevőknél hogy sertés lapocka, más összetevő nincs felsorolva, szalonna sem:
Malacsürítményböl készül. Ha jobban felhigítják, akkor nem lesz 100%-os. :)
(bocs a kettös ékezetek hiányáért)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!