Az iskolai menzás bundáskenyérnek mi lehet a titka?
Figyelt kérdés
Otthon is sokszor készítek, de nem barnul meg olyan szépen mint a sulis és más az íze is. Gondoltam arra, hogy lehet hogy tesznek bele pluszban lisztet vagy valami rántást.jún. 10. 13:34
11/17 anonim válasza:
Tejjel szokták "szaporítani" a tojást (mert olcsó alapanyag), így más íz érhető el.
12/17 anonim válasza:
az a titka hogy az osszes mereg.. menza kaja telenyomva mindenfele E szamokkal. igy persze konnyu jot kisutni mert igenytelen lesz a kenyernek csufolt veg termek
13/17 A kérdező kommentje:
#12
Nem hiszem
jún. 10. 22:06
14/17 anonim válasza:
Menzásat még nem láttam, de ahogyan ismerem az ottani konyhát, a titok valószínűleg az lesz, hogy sokkal kevesebb tojásba forgatják bele, így jobban át tud sülni.
15/17 anonim válasza:
"Miért sütnék használt olajban?"
Mert logikusan nem fognak minden egyes bundaskenyer után olajat cserélni. Sőt, simán lehet, hogy előtte krumplit vagy hagymát sütöttek benne.
16/17 anonim válasza:
Iparilag sütik lehet fritőz-be bő olajba, ami el lepi és gyorsan átsül lehet azért.
17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet hogy tényleg az a mumus hogy ipari mennyiségben készítik, plusz a tojásba kevernek valamit. Az itthoniba sokszor a tojás is kicsapódik, nem olyan ízletes.
okt. 30. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!