Az iskolai menzás bundáskenyérnek mi lehet a titka?
Figyelt kérdés
Otthon is sokszor készítek, de nem barnul meg olyan szépen mint a sulis és más az íze is. Gondoltam arra, hogy lehet hogy tesznek bele pluszban lisztet vagy valami rántást.jún. 10. 13:34
2/17 A kérdező kommentje:
A tojást feltöröm egy tányérba, összekeverem, rakok bele sót és belemártom a kenyérszeleteket
jún. 10. 13:39
3/17 A kérdező kommentje:
serpenyőben, olajban kisütöm
jún. 10. 13:40
5/17 A kérdező kommentje:
Puhább volt
jún. 10. 13:51
7/17 anonim válasza:
Igaza van a 6-osnak. Ugyanaz a titka, mint a piaci lángosnak, a "fáradtolaj" :-) Te is használd fel akárhányszor és meglátod, jó lesz!
9/17 anonim válasza:
Nem kell bele semmi pluszba csak forró legyen az olaj, valószínű ezért nem lett szép piros.
10/17 anonim válasza:
Miért sütnék használt olajban?Ha több bundás kenyeret sütnek kifut.,habododik az olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!