Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kint felejtettem éjjelre a...

Kint felejtettem éjjelre a tejszínes spenótos csirkét, lehet annak baja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap későn főztem már este, 10 óra körül lettem kész, és 7-kor keltem reggel most tettem el. De ezt kellene vigyem magammal munkahelyre ebédnek és most haragszom magamra nagyon. Szerintetek ennyi idő alatt is lehetett már baja? Szagra nekem elég semleges.

2024. máj. 23. 07:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Simán megenném. Illata jó? Íze jó? Be vele!
2024. máj. 23. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom ki pontoz le minket, de akkor az dobja ki, vagy egye meg. Vagy húzzon lóbőrt a fogára.
2024. máj. 23. 10:10
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Ennyi idő alatt nem romlik meg ha nincs atommeleg a házban/lakásban.
2024. máj. 23. 10:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Na most jöttem ide elolvasni mindent, szóval nem én pontoztam, egymást pontozgatjátok le oda-vissza.

Senki válaszával nincs bajom, kivéve aki azt írta ne így fogyózzak. Édesem, emésztési gondjaim vannak. (: Nem pedig fogyózok. Örülök, hogy te egészséges vagy, de legközelebb kérlek gondolkozz mielőtt butaságot írsz ki. A FODMAP nem fogyózásra való étrend, sőt, van aki csak azzal tud hízni, ha olyan gondja van (IBS). Nem jókedvemből sanyargatom - és az orvosom sem - magamat, köszi.

2024. máj. 23. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Oké, nem írtad le eddig, szóval kitalálni nem tudom, hogy te épp mire használod. Sok embernek pedig egyszerűen nincs meg a megfelelő edukációja ahhoz, hogy normálisan diétázzon, de mindegy is.
2024. máj. 23. 11:54
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
A gond azzal az emberrel van, aki szerint a diéta fogyókúrát jelent! Pedig csak annyi a jelentése, hogy speciális összetételü étrendet tart
2024. máj. 23. 14:30
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen sajnos ez gyakori tévhit..

Akkor itt mondom most mindenkinek: az alacsony Fodmap diéta nem fogyásra kifejlesztett étrend és ne vágjon bele senki amiatt! Ez olyan ételeket zár ki, amik fokozott fermentációt váltanak ki - lásd puffadsz és fingasz :D - semmi köze az alacsony kalóriabevitelhez.

Nekem pont hogy a hízás/erősödés mellé a célom edzéssel.

2024. máj. 23. 16:22
 18/20 anonim ***** válasza:
86%
#18: Na mi lett a csirkével?
2024. máj. 23. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Most már ugyan mindegy, de hátha később olvassa valaki:

Ilyenkor alaposan forrald át mielőtt megveszed. Plusz egy perc a mikróban. Amúgy szerintem nincs komoly baja, hajnalig ki sem hűlt, pár óra alatt nem lesz baja, annyira még nincs meleg.

2024. máj. 23. 19:03
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
Semmi baja nem lehet. Késő estére hűlt ki annyira, hogy megéljenek benne a bacik. Onnét még órák kellenek, mire elkezdenek, szaporodni majd további órák, amíg annyira elszaporodnak, hogy beinduljon az erjedéses folyamat.
2024. máj. 24. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!