Kint felejtettem éjjelre a tejszínes spenótos csirkét, lehet annak baja?
Sziasztok!
Tegnap későn főztem már este, 10 óra körül lettem kész, és 7-kor keltem reggel most tettem el. De ezt kellene vigyem magammal munkahelyre ebédnek és most haragszom magamra nagyon. Szerintetek ennyi idő alatt is lehetett már baja? Szagra nekem elég semleges.
Igen, lehet baja, mivel tejszínes.. és az könnyen meg tud romlani.
Persze, ha nem savanyú akkor valószínűleg nincs semmi baja.
Hagyd már ezt a hülyeséget te is!
Diéta = kalóriadeficit.
Nem kell gyümölcs, meg mindenféle keto, meg más hatalmas baromságok. Ha kalóriadeficitet tartasz akkor ugyanúgy fogsz fogyni. Tehát fogod magad veszel valamit amibe tudod mennyi a kalória, akár egy sajtburgert és nem fogsz hízni egy grammot sem.
#5 az elhet. De van fogyás meg egészséges fogyás. Nem mindegy az embernek melyiketválasztja, habár a rövidtávú eredmény ugyanaz. Az meg megit más tészta ha a fodmapet egeszsegugyi szakemberjavasolta
Kérdező, garantáltan semmi baja nincs a csirkenek. Megnyugodtan eheted akar 3 napig is. Nalam es a csaladomnal is rendszeresen elofordult ilyen. Soha semmi bajunk nem lett.
Édesem, forrón tetted ki, úgy meg nem is lehet a hűtőbe tenni. Az úgy kb éjfél de inkább hajnal 1 órára hűlt ki annyira, hogy egyaltalán el tudd tenni. Reggel 7ig az nem romlik meg, a forró sütő csírátlanította, a levegőben lévő spórák, bacik mehettek bele, de ennyi idő alatt még egy petricsészében se indulnak meg a dolgok.
Szóval: nem romlott meg. Nyugodtan megeheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!