Tegnap kint felejtettem növényi tejjel készült főzeléket, lett bármi baja szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kókusztejes borsófőzeléket csináltam, tegnap késő délután lett kész. Aztán miután ettünk elmentünk bulizni és hajnalban értünk haza 4 óra körül, akkor tettem el gyorsan.
Szerintetek lehet baja? Szag alapján semmi, illetve mivel nem tejet tettem bele csak nincs semmi, nem?
2021. szept. 18. 17:08
1/7 A kérdező kommentje:
Szóval kb 10 órát maradt elől.
2021. szept. 18. 17:09
2/7 anonim válasza:
Forrald fel és meglátod, hogy változott-e a minősége.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából semmi változás nem volt szagban és ízben mikrózás után sem, szóval megettük és nem lett gond (:
Ha tej lett volna benne, nem kockáztattam volna
2021. szept. 19. 11:01
4/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a növényi italtól. Ha tejjel csinálnád, akkor baja lenne. De ez a mű tejpótlók csak színezett vizek.
5/7 anonim válasza:
Ezzel az erobol a vazabol is megihatod a vizet ... hiszen csak virag-le :)))
7/7 anonim válasza:
Max. a legyek is megkóstolták! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!