A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
Sima cukor vaníliaaromával, max. sokat vesztett az "ízéből".
2/9 anonim válasza:
Semmi baja.Én nemrég 10 éve lejárt pudingot főztem.Száraz,nincs nedvességtartalma,nem romlik meg.
3/9 anonim válasza:
A cukor nem romlik meg 1000 év alatt sem.
4/9 anonim válasza:
Baszki, az egy ezer éves darab és inkább elraknám emlékbe 😀
5/9 anonim válasza:
Ehetö, de nem jó, mert az aromája, illata idöközben eltünt.
6/9 anonim válasza:
Az a roma lehet romlott benne, ami dohos ízt ad neki. Mielőtt beletennéd valamibe, kóstold meg!
8/9 anonim válasza:
Nem akarsz kidobni egy ilyen filléres vackot, inkább az egészséged kockáztatod? Nyilván nem véletlenül van rajta valamilyen dátum. A cukron pl. nincs.
9/9 anonim válasza:
A patikában egy köptetőt (Elixirium thymi compositum FoNo VII.) kértem. A patikus levette a polcról, hozta nézegetve, majd mikor visszajött a pulthoz, elkomorult a tekintete.
- Sajnos ez az utolsó darab és nem adhatom oda önnek, mert közeli lejárati dátumú a termék.
- Nézze asszonyom, én vegyész vagyok. Magamtól is tudom, de az Ön segítségét is kérem, hogy mi a túró tudna megromlani benne? Melyik összetevő az, ami tönkremegy? A nátrium bromid? Vagy a narancs tinktúra? Vagy az alkohol??? Ne kelljen már másik patikába mennem... - mondtam szemforgatva.
- Igaza van! - mondta bólogatva, rám mosolygott, kirakta elém a pultra, és beütötte a pénztárgépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!