Nyers hús kb. 20°C-on volt kb. 16 órán át. Beraktam kisebb adagokban a mélyhűtőbe. Ehető lesz még tapasztalataitok szerint?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem vásárlás után berakni a hűtőbe. Nem volt büdös.2024. márc. 28. 08:20
1/10 anonim válasza:
Akkor valószínűleg semmi baja.
4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg az lesz, közben találtam egy pár cikket, ennél sokkal rövidebb idő után is ki kell dobni. Köszönöm a válaszokat.
2024. márc. 28. 10:01
5/10 anonim válasza:
16 óra után a bomlási folyamatok már rég elindultak. Nem játék. Arra nagyon figyelj ezentúl, hogy vásárlás után a hűtős, fagyasztós dolgokat pakold el először.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 Úgy szoktam, csak van egy olyan hülye szokásom is, hogy lemosom a dolgokat, amiket lehet, csak ez (1 kiló csirkemell) most ott maradt száradni. Máskor úgy fél óra után be szoktam tenni, de ezentúl nem lesz szárítás, letörlöm és kész.
2024. márc. 28. 11:14
9/10 anonim válasza:
Nem kell megmosni a húsokat, a csirkét pláne nem ajánlott!
10/10 A kérdező kommentje:
Csak a csomagolást szoktam megmosni, ki tudja, ki fogta meg, vagy folyt rá húslé... :)
Már kidobtam egyébként (becsomagolva, hogy ne legyen büdös).
2024. márc. 28. 21:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!