Nyers hús kb. 20°C-on volt kb. 16 órán át. Beraktam kisebb adagokban a mélyhűtőbe. Ehető lesz még tapasztalataitok szerint?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem vásárlás után berakni a hűtőbe. Nem volt büdös.márc. 28. 08:20
4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg az lesz, közben találtam egy pár cikket, ennél sokkal rövidebb idő után is ki kell dobni. Köszönöm a válaszokat.
márc. 28. 10:01
5/10 anonim válasza:
16 óra után a bomlási folyamatok már rég elindultak. Nem játék. Arra nagyon figyelj ezentúl, hogy vásárlás után a hűtős, fagyasztós dolgokat pakold el először.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 Úgy szoktam, csak van egy olyan hülye szokásom is, hogy lemosom a dolgokat, amiket lehet, csak ez (1 kiló csirkemell) most ott maradt száradni. Máskor úgy fél óra után be szoktam tenni, de ezentúl nem lesz szárítás, letörlöm és kész.
márc. 28. 11:14
9/10 anonim válasza:
Nem kell megmosni a húsokat, a csirkét pláne nem ajánlott!
10/10 A kérdező kommentje:
Csak a csomagolást szoktam megmosni, ki tudja, ki fogta meg, vagy folyt rá húslé... :)
Már kidobtam egyébként (becsomagolva, hogy ne legyen büdös).
márc. 28. 21:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!