Jalapeñot tettem a pörköltbe, és a vendégek meg se ették. Jogosan haragudtak meg?
Én se ettem volna meg. Egyrészt nem szeretem. Te se ennéd meg ha csulkos pacalt csinálnék.
Másrészt bármi csipostol orakig gyomoregesem van es ujra elojon a refluxom. Nem ennék olyasmit amitol tudom hogy utana rosszul leszek
Ha vendégeket hívok, akkor ha nem ismerek őket, megkérdezem, hogy mit szeretnek és mit nem. Ha ismerek őket, akkor általában tudom. És igyekszem olyat készíteni, amit szeretnek.
Az erős - nem erős kérdés meg mindig könnyem megoldható. Ne legyen erős, ha nem mindenki szereti. Így mindenki tud belőle enni. Aki pedig erősen szereti az utólag tehet bele magában bármilyen erősítőt.
A harag szerintem is túlzás. Ha nem szeretek valamit, akkor nem eszem belőle. Nem haragszom.
Csak ne kezdjék el erőltetni, hanem fogadják el, ha valamit nem szeretek. Az erőltetéstől viszont nagyon ki tudok akadni.
Direct csináltad az adott emberekkel ezt? mert el nem tudom képzelni, hogy valaki ilyet véletlenül csinálna. Inkább szánt szándék.
De aki egy ilyet előad, az bármit már elő tud adni, és már volt is benne része. Magyarul csinálta már.
Igen annak idején az apósnak volt a szokása mindent amit főzőt be erős paprikázta.
Most ott tartunk senkinek nem kell amit főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!