Jogosan haragudtam meg rá?
Ha érdekeltté tennéd azonnal figyelne.
Ha azt kamuznád pl beszelni akarok veled hallottam rolad vmit.
Egybol jönne a kitol mit kerdes.
Csomagolj mindent ugy h érdekelje a másikat, Róla szóljon a téme, de aztán tudsz terelni magadra a figyelmét megkaotad helybol.
Ha valami nagy beszélgetésre készülsz, de neki más dolga van, akkor teljes joggal mondja azt, hogy most nem ér rá, miért borítaná fel a programját?
Ha pár perces beszélgetésről van szó, akkor egyszerűen felhívod és beszélsz vele, nem kell úgy bevezetni, mint valami nagy dolgot.
Lófszt bottal.
A legtöbb barátommal havonta egyszer tudok találkozni. Ha két hétre előre nem fér bele (mert épp nagyon sok a munka), akkor lehet bármilyen fontos, nem fér bele.
Nyilván, ha az holnapután esedékes esküvődön kell koronatanúnak lenni, vagy gyereket vársz tőlem, vagy meghalt az édesanyád és kell a támasz, akkor ott vagyok, de csak akkor, ha az leírod, vagy felhívsz és elmondod, és tudom, mi az a nagyon fontos indok, amiért le kell mondanom mindent.
De te csak figyelmet akarsz, nem ettől az embertől fogod megkapni, és most meglepődött pikacsuzol, hogy nem ugrik valaki az első szavadra, mert van élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!