Miért van lyuk a makaróniban és miért nincs a spagettiben?
Figyelt kérdés
ápr. 10. 08:08
2/14 anonim válasza:
Mert ez két külön tésztaféle, ezért van külön nevük.
3/14 anonim válasza:
A spagetti tulajdonképpen makaróni, csak kihúzták a közepét.
Ez a technológia valójában komoly felfedezés volt, mert korábban a lyukat próbálták körbeönteni tésztával, de az sosem sikerült.
De manapság vannak olyan üzemek is, ahol makaróniböl készül a spagetti (ami tulajdonképpen tömör makaróni). Ez a technológia nagyon hasonlít a tömör cső készítésével azonos, itt a csövet töltjük fel anyaggal.
4/14 anonim válasza:
*Ez a technológia nagyon hasonlít a tömör cső készítésére
5/14 anonim válasza:
Hogy még lehessen különböztetni a két fajta tésztát.
6/14 anonim válasza:
Mert a kettőt nem lehet egy lapon emlegetni sőt szentségtőrésnek számít.
8/14 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy miért van csoki a csokipudingban és miért nincs a vaníliában
9/14 anonim válasza:
A tészta lényege, hogy bele és rátapadjon a szósz, de ne főljön szét gusztustan csirízes péppé.
A minimum vastagság, amit meg lehet nagyobb mennyiségben csinálni az a +-1 miliméter.
A cérnametélt, vermicelli stb nagy mennyiségben nem túl guszta. Általában adnak hozzá levest, zöldséget, nem csak szószt.
10/14 anonim válasza:
A makaroniba tölthetsz valamit ha jó a lyukérzéked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!