Nem gondolnám, hogy finomabb . Talán csak nem kell annyit "vesződni" vele .
Veszek 1-2 kiflit max. félbevágom aztán eszek de egy kenyeret fel kell szeletelni, megy vele az idő stb...
Ilyenekre gondoltál ?
Mostanában amúgy én is kiflit veszek inkább, mint kenyeret pedig nálunk a pékségben még kora este is kapható finom, friss kenyér .
Lehet, hogy más a tésztája. Lehet, hogy valami kis pszichológiai trükköt alkalmaz az agyan önmagadon.
Ezt így még nem hallottam, őszinte leszek:D
Nem "lehet, hogy más a tésztája", hanem tényleg más a tésztája.:) Azért finomabb.
Én is jobban szeretem a kifli.
A kifli, a zsömle és a kenyér tésztája mind más összetételü.
Bocs, de ez nem érthetö: "Veszek 1-2 kiflit max. félbevágom aztán eszek de egy kenyeret fel kell szeletelni, megy vele az idő "
Mennyivel kevesebb idö egy kiflit félbevágni, mint levágni egy szeletet a kenyérböl? (Elöre felszeleteni az egészet értelmetlen dolog lenne meg sokkal hamarébb lenne túl száraz)
Hatalmas különbségek vannak a kapható pékáruk között. Ha a klasszikus receptet vesszük, a kiflinek mások az alkotói. Pl. vaj és tej is van benne. A hozzá használt liszt is más.
Ma csak elvétve találsz olyan kenyeret, ami csak kenyérlisztból, vízból és sóból áll, és hagyományos fatüzeléses kemencében sül. És ha mégis, nagyon drága. Olyan gyakoribb, hogy harmincnál is több dolog van benne. Ezeket én nem nevezném kenyérnek. Lehet, a kifliknél kevesebb lehetőség van a recept „modernizálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!