Finomabb jobb a kovásszal készült kenyér, mint az élesztővel készült kenyér?
Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 20:37
1/18 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy más. Karakteresebb, savanykásabb és - állítólag - egészségesebb.
2/18 anonim válasza:
Ha becsületesen van megcsinálva, kellő hosszan kelesztve, a kettő nehezen összehasonlítható.
3/18 anonim válasza:
Más. Az hogy kinek finomabb ízlés dolga.
4/18 anonim válasza:
Elesztovel nem keszul kenyer. Kalacs keszul elesztovel.
5/18 anonim válasza:
sokkal sokkal finomabb. és 1 hétig ehető is marad.
csak sok vele a meló.
6/18 anonim válasza:
Jaa ez szerintem is az elkészítéstől függ...De nálam pld mindenképp a házi rozslisztes kovászos a kedvenc :)
7/18 anonim válasza:
#4 de készül élesztővel is kenyér. pékségben dolgozom
8/18 anonim válasza:
Alapvetően más állagú benne a glutén. Könnyebben emészthető, hosszú szálas.
Nekem jobban ízlik.
9/18 anonim válasza:
a kovászos kenyér nagyon finom, próbáld ki
10/18 anonim válasza:
Én élesztővel készítem és 50 dkg liszthez teszek 2 közepes főtt krumplit. Így is puha marad sokáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!