Melyik aprítási forma az autentikusabb a tzatziki esetében?
Figyelt kérdés
febr. 28. 14:16
A kérdező szavazást indított:
amikor az uborka kockázva van
amikor az uborka reszelve van
23 szavazat
1/6 anonim válasza:
na vajon melyik a régebbi eszköz: a kés vagy a reszelő
2/6 anonim válasza:
A dzadzíkit eredetileg pépesített uborkával készítik.
3/6 anonim válasza:
Autentikusabb késsel vágva reszelve meg praktikusabb.A végeredmény ugyanaz.
4/6 anonim válasza:
3. vagyok! Nézzétek a görög vagy török oldalakat. Mindenhol pépesített uborka kerül bele. Az egyik úgy kezdi, hogy kockára vágja, a másik pedig úgy, hogy reszeli. De besózzák, hogy levet engedjen, és nagyon alaposan kinyomkodják, hogy ne áztassa el a tejterméket.
6/6 anonim válasza:
Na ez jó kérdés, attól függ...
A görögöknél reszelve láttam, a törököknél pürésítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!