Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik aprítási forma az...

Melyik aprítási forma az autentikusabb a tzatziki esetében?

Figyelt kérdés

febr. 28. 14:16
A kérdező szavazást indított:
amikor az uborka kockázva van
amikor az uborka reszelve van
23 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
na vajon melyik a régebbi eszköz: a kés vagy a reszelő
febr. 28. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
A dzadzíkit eredetileg pépesített uborkával készítik.
febr. 28. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Autentikusabb késsel vágva reszelve meg praktikusabb.A végeredmény ugyanaz.
febr. 28. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
3. vagyok! Nézzétek a görög vagy török oldalakat. Mindenhol pépesített uborka kerül bele. Az egyik úgy kezdi, hogy kockára vágja, a másik pedig úgy, hogy reszeli. De besózzák, hogy levet engedjen, és nagyon alaposan kinyomkodják, hogy ne áztassa el a tejterméket.
febr. 28. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Ő reszeli:

[link]

febr. 28. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Na ez jó kérdés, attól függ...

A görögöknél reszelve láttam, a törököknél pürésítve.

febr. 28. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!