Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mik azok az ételek amiknek...

Mik azok az ételek amiknek nulla vagy nagyon kevés a cukor és szénhidrát tartalma? Valami nasi jellegű konkrét csomagolásos termékre gondolok, vagy mire amit házilag el lehet készíteni.

Figyelt kérdés
jan. 7. 05:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Szeletelj fel 1-2 szem paradicsomot és sózd meg. Én néha ezt eszem chips helyett.
jan. 7. 06:27
 2/12 Szándékos Bendegúz válasza:
67%
Miért tartod fontosnak azt, hogy kevés legyen a cukor és szénhidrát tartalma ?
jan. 7. 07:19
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Abonett,vagy egyél némi nyers zöldséget.
jan. 7. 08:12
 4/12 A kérdező kommentje:
2 egészségügyi okok miatt.
jan. 7. 08:30
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Mandula, dió, mogyoró, egyéb olajos magvak, valamint ezek lisztjéből, cukor nélkül készült kekszek, sütemények.
jan. 7. 08:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Én eddig úgy tudtam hogy a mogyorónak magas a szénhidráttartalma. Vagy ez a földi mogyoróra igaz te meg a nem is tudom mi a neve annak a magyar mogyorónak vagy mi a nyu?
jan. 7. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
17 a földimogyoróé, az sem magas, a török mogyoróé csak 9 körül.
jan. 7. 09:23
 8/12 Szándékos Bendegúz válasza:
31%

Ha magas vércukorról vagy inzulin rezisztenciáról van szó akkor Dr Berg videóit ajánlom.

Vissza lehet fordítani a káros folyamatokat.

jan. 7. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Olajos magok. Van bennük szénhidrát de elég kevés kb minden más nasi ételhez képest. Egyébként a google vagy bármelyik kalóriaszámláló megmondja hogy mennyi van bennük.

Ennél egyel jobb bármilyen hús kisütve, tojás (pl fott tojas), túró (edesitovel es vaniliaaromaval finom desszert, kis joghurtot belekeverve turokrem), magas zsírtartalmú joghurt

jan. 7. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Szénhidrát vagy cukortartalma legyen alacsony? Mármint szénhidrát lehet benne, de cukor ne? Vagy a szénhidráttartalma is minél alacsonyabb legyen?
jan. 8. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!