Másnak is undora, hányingere van a tortabevonó csokik ízétől?
Figyelt kérdés
Sima bolti tejcsokival ha megpróbálnám helyettesíteni működne, jobb ize lenne?2023. dec. 28. 21:06
1/8 anonim válasza:
Simán működik tejcsokival. Nekem bevált, a Marika bevonóval a világból ki lehet kergetni.
3/8 anonim válasza:
Én az ét bevonót szeretem. De a sima olcsó étvsokit is meg lehet olvasztani, meg a tejcsokit is. Annyi, hogy a bevonóval kicsit egyszerűbb dolgozni.
4/8 anonim válasza:
A tortabevonó valóban alacsonyabb minõségû, ezért is kell ilyen eufemizmusokat ráírni csokoládé helyett.
Kb mint a margarin meg a vaj közti különbség. Vannak jó margarinok, amik már majdnem a kommersz vaj szintjén vannak ízben, de egy jó házi vaj verhetetlen.
És nem, nem gondolom valami fenenagy burzsujságbak, ha valaki ezt nem szereti.
Nem véletlen próbálják utánzatokkal kiváltani.
5/8 anonim válasza:
A tortabevonó nem csoki.
Jobb ha veszel 1-1 tej és ércsokit nem kell a legdrágábbat.
6/8 anonim válasza:
Nem használok ilyen bevonókat soha. Csak elrontják a végeredményt. A sima csoki sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!