A szarvasszalámiban van disznó hús is?
Figyelt kérdés
Erre lennék kiváncsi mivel az összetevőknél azt írja, hogy szarvas színhús, gyártási szalonna stb..
A gyártási szalonna ebben az esetben szarvasból van? Vagy disznó?
De nem ír semmit disznóról szóval nem tudom.
2023. dec. 25. 10:16
1/7 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem.
Valószínű sertés a szalonna mert ahogy kinéz a szalámi ennyi zsiradék nincs a szarvason.Ezt mondom az után hogy szarvast már dolgoztam fel.
2/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem írják rá pontosan? Csak annyit, hogy gyártási szalonna…
2023. dec. 25. 10:23
3/7 anonim válasza:
"Húskészítmények és egyes friss húsok, előkészített húsok jelölésének kérdései és helyes gyakorlata:"
2.3. "A szalonna összetevő nevét nem kell kiegészíteni az állatfajjal, hiszen szalonna csak sertésből lehet"
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi nem tudtam nem igazán fogyasztok sertés húst.
2023. dec. 25. 11:21
5/7 anonim válasza:
Kutyabol nemlesz szalonna így csak sertésből lehet.
6/7 anonim válasza:
A szarvashús önmagában túl sovány, tesznek hozzá sertés szalonnát. A lókolbászhoz szintén.
7/7 anonim válasza:
Szia! Mert gyártási szalonna csak sertés lehet. Tehát az van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!