A csirkemáj ugyanolyan, mint a disznómáj?
Figyelt kérdés
Ha csinálok resztelt májat disznóból, annak olyan íze lesz, mint csirkéből, vagy van komoly eltérés?2022. dec. 10. 15:30
2/10 anonim válasza:
Teljesen más az àllaga, az íze.
3/10 anonim válasza:
Egészen más az íze és az állaga is.
4/10 anonim válasza:
Amennyire a disznóhús meg a csirke hús hasonlít, annyira hasonlítanak egymásra.
5/10 anonim válasza:
A sertésmáj keményebb, szárazabb lesz. Ha egy kis tejbe áztatod sütés előtt, akkor viszont puhább lesz, a nagymamám így "csalt".
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. dec. 10. 17:13
7/10 anonim válasza:
Tapasztalom szerint a csirkemáj és a disznómáj ég és föld. Előbbi 2-3 perc alatt puha lesz, a disznónak több idő kell.
Egy a lényeg: fűszerezése ugyanaz resztelt májnál, ha csirke, ha disznó, mindegy. De csak utólag szabad sózni mindkettőnél.
8/10 anonim válasza:
Csirkénék nyugodtan lehet közben is sózni.
10/10 anonim válasza:
Egész más a kettő. Én pl. a csirkemájat meg nem bírom enni, a sertésmájat viszont szeretem nagyon. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!