Szoktatok natúr chipsre fűszerkeveréket szórni?
Ha igen, melyik a kedvencetek?
Azt már rég felfedeztem, hogy a pattogatott kukoricára tök jó, de mivel sikerült bevásárolnom Auchan tuti tipp chipsből, aminek semmi fűszer íze, viszont krumpli annál inkább, nem is vékony, nem olajos, nincs összetörve, így gondoltam megszórom fűszerrel.
És ez iszonyú jó!
Most Lucullus méges-csípős csirkeszárny ízű volt itthon, de tuti kipróbálok majd többfélét.
Ez nem kérdés, inkább reklám.
Nagyon régen nem vásároltam, ettem chipset, még a bulizós korszakomban ettem többfélét, és azok inkább voltak túlfűszerezve, némelyik az olajban is bővelkedett, eszünkbe nem jutott, hogy arra még kellene fűszer.
Mostanság a chips sem hiányzik, az alkoholra jó volt "táplálék kiegészítőnek", amikor nem volt elérhető normális kaja, de soha nem rajongtam érte, otthoni fogyasztásra soha nem vettem.
Nincs bajom azzal, ha valaki chipset eszik, úgy tapasztaltam, hogy idővel lemúlik a legtöbb emberről a "chipsezős" korszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!