Hol lehet pumpkin spiceos fűszerkeveréket venni?
Figyelt kérdés
Nem pesti vagyok úgy hogy ilyen plázákat ne írjatok2023. okt. 14. 22:22
2/4 anonim válasza:
Akkor inkább százas, eurós boltokban keresd.
3/4 anonim válasza:
Amúgy igen, ez a marha nagy fűszerkeverék, tegnap is volt egy kérdés, ott leírtam én is. Nem tudom, miért látnak ebbe bele olyan marha nagy misztikumot. Tök simán megvehető 5 féle fűszer adott arányban összekeverve.
4/4 anonim válasza:
#3 Sokan nem "pepecselnek vele". Nálunk ugyanez a levendula szirup. Boltban drága, de elérhető, csak leemeled a polcról és kész. De ha egy-két órát rászánsz a főzés, és a kiadagolás miatt, ár-érték arányban sokkal jobban jössz ki.
Én egy sütőtökös teával szemezek egy jó ideje (kóstoltam a lattét, illetve tegnap forrócsokiport is, utóbbi egy fokkal jobban ízlett), de gyakorlatilag ott tartok, hogy csinálok keveréket, veszek narancs teát, mert szerintem ahhoz tökre passzolna, aztán majd meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!