Vannak pocsék,nyomokban mogyorót tartalmazó krémek-de vannak egész jók is. A Piros Mogyorós konkrétan Nutella,másik cimkével,a Ferrero gyártja.Az Auchan mogyorókrém,vagy a Lidl ízben nem különbözik a Nutellától,talán kevésbé kenhető.A Milka csokikrém pedig jobb bármelyiknél.Ha a mogyorótartalom 13%,a kakaó 7%,akkor nagyon nem lehet mellélőni.
2023. dec. 13. 18:32
12/29 anonim válasza:
Szerintem érdemes egyszer kipróbálni a Nutellát, és akkor te magadnak eldöntheted. Szerintem a Nutella nem jobb, mint az utánzatok, viszont szerintem érdemes azért kipróbálni, mert kinek mi.
2023. dec. 13. 18:37
13/29 anonim válasza:
Attól, hogy a Piros Mogyorós krémet a Ferrero gyártja még nem lesz Nutella. Ez a legnagyobb proli tévképzet, amit nem lehet belőlük kiverni egyszerűen.
2023. dec. 13. 18:44
14/29 anonim válasza:
Valamennyire érezhető a különbség márkától is függően, de személy szerint én kifejezetten szeretem az utánzatokat :D
2023. dec. 13. 19:17
15/29 anonim válasza:
Érdekes, hogy gyerekkoromban, a 2000-es évek elején még a Nutella számított a mogyorókrémek közül a legjobbnak/legdrágábbnak, de mostanában már a Lindlt például jóval drágább (nem beszélve a kézműves termékekről), mint a mostani olcsóbb utánzatok és a Nutella közötti különbség. Meg több a cukormentes verzió is, amik szintén drágábbak.
Szerintem a nutellának nincsen párja. Az a legfinomabb mind kozul. Lehet nektek nem lesz annyival jobb ah enm azt szoktatok meg. De pl a nutellaban a legtobb az igazi mogyorotartalom es az pl kierezheto
2023. dec. 13. 20:16
18/29 anonim válasza:
13-as:magyarázd el mit akarsz mondani.Élelmiszer iparban dolgozom,testközelből láttam milyen az amikor ugyanazt a terméket több néven forgalmazzák,csak a címkét cserélik ki a gyártósoron.Akkor a Piros Mogyorós mogyorókrém miért más mint a Nutella?Ugyanaz a gyártósor,ugyanaz a paszta,még az üveg is,csak másik címke.
2023. dec. 13. 20:21
19/29 anonim válasza:
#17: "a nutellaban a legtobb az igazi mogyorotartalom es az pl kierezheto"
Hazugság. A Nutella mogyorókrém mogyorótartalma 13%, míg a Lindt mogyorókrémé 25%, majdnem a duplája.
"13-as:magyarázd el mit akarsz mondani.Élelmiszer iparban dolgozom,testközelből láttam milyen az amikor ugyanazt a terméket több néven forgalmazzák,csak a címkét cserélik ki a gyártósoron.Akkor a Piros Mogyorós mogyorókrém miért más mint a Nutella?Ugyanaz a gyártósor,ugyanaz a paszta,még az üveg is,csak másik címke."
Mit magyarázzak...? Amit állítasz egyszerűen nem igaz. Lehet, hogy te a csomagolósor végéről csak annyit látsz, hogy csak címkét cserélnek, de ez szimplán nem igaz. Receptet/tölteléket is váltanak, ebben egész biztos lehetsz. Egyszerűen nem gondolhatod komolyan, hogy minden egyes terméknek külön gyára van, azért ez orbitális ostobaság. A sörgyárakból kijövő összes sör ugyanaz, csak más címke van rajtuk? Az 50 forintos Krájzenbrau meg az 500 forintos Heineken is ugyanaz...? A 10 milliós 1-es meg a 80 milliós 8-as BMW is ugyanaz az autó, mert mindkettőt a BMW gyártja...? Egy kicsit használd már az agyadat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!