Gt9dnl1 kérdése:
Hányszor főzhetek teát a gyömbér reszelékből?
Figyelt kérdés
Hütőben vagy szobahőmérsékleten tárolhatom? Vagy muszály kidobni?2023. dec. 9. 23:32
1/8 anonim válasza:
Én vagy 15 percig főzöm, míg megpuhul. Utána mézzel keverek a főtt reszeléket és megeszem.
A teát megiszom.🙂
2/8 anonim válasza:
Amúgy meg nem ly, hanem -j= muszáj.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
A kérdésem --mégegyszer-- :
H á n y s z o r főzhetek teát a reszelékből?
2023. dec. 10. 00:19
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2023. dec. 10. 09:13
7/8 anonim válasza:
Én szoktam kb 3szor. Attol fugg mennyi gyombert teszek bele. Az elsot tulgyomberezem, a masodik picit enyhebb izu lesz es a harmadikba mar neha teszek az egy literes teaba egy valamilyen teafiltert
8/8 A kérdező kommentje:
Az se lehet rossz. Én most főztem elősször igazi gyömbérből és kb 0.5 literre lereszelek egy hüvelykújjnyi darabot. A reszeléket én is megeszem mézzel. Pont finom.
2023. dec. 11. 02:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!