Mi szükség van etanolra a hamburger csomagolása során?
"Egyéb információk
A termék felületét etanollal kezeltük a csomagolás során."
Számomra vacak az íze emiatt.
"Válaszolna valaki arra, miért kell egy hamburger zsemlét fertőtleníteni?"
Azért, mert ha a konteós baromságokon való rugózás helyett egy minimális kis biológiát tanulnál, akkor tudád, hogy kórokozók MINDENHOL vannak. Csak akkor nem lennének, ha csíramentes, nagynyomású helyiségben, légmentes, belépés előtt alaposan lefertőtlenített szkafanderben dolgoznának, és így járna el mindenki, beleértve a hozzávalók termelőit és előkészítőit is. Tudod, ha te otthon megsütsz egy finom házi zsemlét, az is tele lesz kórokozókkal. Többek között ezért van az, hogy pár napon belül megpenészedik. Akkor is, ha tip-top tisztaság van a konyhádban. És tekintve, hogy a bolti, csomagolt zsemlét egyáltalán nem biztos, hogy egy napon belül megveszik és felhasználják, ezért kell további intézkedéseket tenni azért, hogy ne romoljon meg, mire hozzád eljut.
13: sütök majd neked egy zsemlét kovásszal, aztán meglátjuk mikor fog megpenészedni, már régóta érdekel...
Sima zsemle helyett vettem egyébként a gagyi sarki sparban, ahol este 6 órakor már nincs kitéve se zsemle, se kifli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!