Mi szükség van etanolra a hamburger csomagolása során?
"Egyéb információk
A termék felületét etanollal kezeltük a csomagolás során."
Számomra vacak az íze emiatt.
Azért, hogy a felületén ne maradjanak esetlegesen kórokozók. És azért etanollal, mert az egyrészt töményen kifejezetten hatékony fertőtlenítőszer, ugyanakkor hamar elpárolog, és ha esetleg mégsem távozik 100%-osan, akkor sem okoz problémát.
Az íze meg nem hiszem, hogy emiatt lenne "vacak". Tekintve, hogy mire fogyasztod, nem is marad belőle.
Köszönöm kedves kettes... Most vettem ilyet először, többet nem fogok...
Hármas: de igen, érzem rajta az alkoholt.
Egyébként csak nem beigazolod azt, hogy a gyártási körülmények nem kellően higiénikusak? Más hasonló termék esetében én még nem tapasztaltam ilyet, hogy fertőtleníteni kéne...
Négyes: Hát legyen igazad... De inkább ki fogom próbálni zsemlén az etanolt, hogy meggyőződjek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!