Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen zöldséget szoktatok...

Milyen zöldséget szoktatok venni ilyenkor, ami olcsó?

Figyelt kérdés

Csóró egyetemista vagyok, aki lusta rákeresni a kérdésére. Nagyon szeretem a zöldségeket, de ahogy haladunk a tél felé, kezdem drágállni őket. Érdekel, a szupermarketen belül vagy kívül kinek mi a megoldása arra, hogy tudjon zöldséget enni télen is.

Igen, szeretem a retket. A téli paradicsomot meg nem.

2023. nov. 8. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Mirelit
2023. nov. 8. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Mirelit
2023. nov. 9. 00:01
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Akcióst.

Esetleg a piacon a kicsit hibás olcsóbb.

2023. nov. 9. 01:32
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Munch alkalmazáson keresztül szoktam a spaebol zoldseg gyumolcs csomagot. Azt teszik bele ami picit hibas de nekem ezek is minimum egy hetig jok. 1000 forintert 3000 forintnyi zoldseg. Amugy meg a mirelit, hisz pont ugyanannyi benne a vitamin mint a frissben.

És a sutotok es a sargarepa (amikor akcios) vsak 2-300 ft kiloja, azokat szoktam

2023. nov. 9. 08:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ami épp akciós.Most éppen a sütőtök,meg a káposzták.
2023. nov. 9. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Lila káposzta most sok helyen akciós (ha pl. szereted a párolt káposztát).

Amúgy meg a mirelit zöldségeket érdemes figyelni, ott is szokott akció lenni.

2023. nov. 9. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden évszaknak meg van a szezonja! Nyári zöldséget nem érdemes venni paradicsom pl mert rossz minőségű! Alma, madrarin, káposzták, sütőtök
2023. nov. 9. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sárgarépa és sütőtök gyakran akciós.
2023. nov. 9. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Idényzöldségeket: tökfélék, káposztafélék, cékla, krumpli, édesburgonya, sárgarépa, hagymafélék. Konzerv csicseriborsó és babfélék, lencse, vöröslencse. A reggeliző-zöldségekkel (mi így hívjuk őket, mert tipikusan hideg reggelihez esszük) bajban vagyunk ilyenkor, paradicsomból valami mediterrán fürtöset néha, helyette inkább paprikák, uborka. Friss salátaféléket ilyenkor kevésbé is kívánom, testesebb/meleg salátákat szoktam inkább csinálni. Ha olyasmi ételt készítek, akkor fagyasztott borsó és zöldbab, néha csinálok ilyen "kínai" jellegűt valamilyen wok-zöldségből, de igyekszem inkább idényzölségekből főzni.
2023. nov. 10. 12:20
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es vagyok: hol. Piac ha van a közeledben akkor érdemes a hétközepén menni (kevesebb ember megy akkor, olcsóbbak kicsit), a legdrágább pénteken és szombaton, hiszen mindenki akkor meg vásárolni. Érdemes zárás környékén menni, akkor már lehet néha alkudni, mennének haza, pakolnak. Lidl-ben szokott lenni "ments meg" doboz kirakva, pár száz forint, egészen normális zöldségek-gyümik vannak benne. Akciókat kell figyelni sajnos ha ki van számolva nagyon a pénzed, minden élelmiszerbolt-láncban vannak zöldségek-gyümik is leárazva minden héten.
2023. nov. 10. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!