Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Káros napi szinten tojást enni ?

Káros napi szinten tojást enni ?

Figyelt kérdés

Ha minden reggel ennék 2 db tojásos sonkás szendvicset reggelire , tehetek vele valami rosszat ?

Valahol azt olvastam kiválthat tojás allergiát is , de mások pedig úgy vélik semmi gond nem lehet

2023. nov. 5. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem azon kívül, hogy megunod, más nem történhet. Ha allergiás lennél rá, azt már észrevetted volna. Egyél mellé paprikát, paradicsomot, retket, uborkát.
2023. nov. 5. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Egy időben napi 2 tojást ettem, a szokásos éves vérvételemen kicsit megemelkedett tőle a koleszterinszintem, de ennyi volt csak a következménye. Most is imádom a tojást, de kicsit visszagoftam és csak heti 4-5x eszem valamilyen formában (mindig másképp elkészítve így sose unom meg), azóta semmi bajom és a vérképem is helyreállt.
2023. nov. 5. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Koleszterint kissé tényleg megemeli. Ennek ellenére én elég régóta 2 tojásból készített rántottával indítom a napot. Nem unok rá, kiváló reggeli, nem leszek éhes ebédidőig.
2023. nov. 5. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Koleszterinszinttel játszik kicsit, de nem baj. Amíg nem kiugróan magas az érték, minden ok.
2023. nov. 5. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a napi 2 az még rendben lehet.
2023. nov. 5. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A hét kb. 5 napján rántottát reggelizek 3 tojásból már vagy 20 éve, rendben vagyok.
2023. nov. 5. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha most sincs akkor allergiás nem leszel tőle.Max a koleszterinszintet dobja meg kicsit.
2023. nov. 5. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A kondisok mit esznek? Reggelire "egész évebe" azt eszik... Még sincs bajuk! Én megunnám és azért nem enném!
2023. nov. 5. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

kutya bajod nem lesz.

Apum fogorvos, 70 eves, amiota ismerem vagyis emlekszem ra mit reggelizik mindig egy fott tojas es egy grapefruit reggelire kb..34 eve biztos (en 35 vagyok) szoval nem lesz bajod. Apam fittebb mint en kb :-D

2023. nov. 5. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!