Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs mindig pénzem fehérjére,...

Nincs mindig pénzem fehérjére, szóval ha edzés után a shakerbe 4 tojást raknék és összekeverném, az milyen szinten lenne jó?

Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó helyette. De nem kell nyersen innod. Süsd/főzd ahogy jólesik. A nyers tojást hagyjuk meg a hárdkóroknak meg az idiótáknak :)
2014. júl. 12. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak idő kérdése lenne mikor kerülnél utána napokig olyan állapotba hogy fogynál a fertőzés miatt kg-okat.. Nem szabad nyersen
2014. júl. 12. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem el, hogy nincs felesleges 100-150ft-od fehérjére...ha csak edzés után iszod, az heti 3-4 alkalom, heti max 500ft..ha ennyit nem áldozol a testépítésre akkor szerintem hagyd..ja és ha fehérjére sincs pénzed, szerintem a kajában is vannak hiányosságok. ez nem a csórók sportja...
2014. júl. 12. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyersen ne egyél tojást, mert kevesebb fehérje szívódik fel úgy, és gátolja egyes vitaminok felszívódását is. A szalmonelláról nem is beszélve. Nem olyan nehéz azt megsütni/főzni.
2014. júl. 12. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezaz Rocky Balboa!
2014. júl. 12. 18:55
 6/10 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm..nem 100ft a fehérje hanem 500 a kondiba nálunk, szóval nincs miről beszélni....én is inkább a főzésre gondoltam..
2014. júl. 12. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
jóhogy nem michlen csillagos étteremben akarsz fehérjét felszlgáltatni...persze hogy drága a kondiba, ezért kell magadnak megvenni 1-5 kilós kiszerelésbe...de ha ez eszedbe sem jutott, akkor nincs miről beszélni...
2014. júl. 12. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez alapján számold ki, mennyibe kerül a tojásban levő fehérje és valamely kiegészítőből származó fehérje.

2014. júl. 12. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:

A cikkből:

"UPDATE 2013.10.25: Újabban az a 'trükk' járja, hogy olcsó taurint, kreatint, kollagént tesznek a fehérjeporokba, ezzel nyomva fel a látszólagos fehérjetartalmaz, de ez nem jó. Valójában nem lesz akkora a fehérjetartalom, mint amennyit ráírnak, mert a taurin meg a kreatin csak aminosavak, a kollagén (avagy beef?) meg nem igazán ilyen célú dolog. Tehát ha ilyeneket olvasol az összetételben a felsorolásnál, kezdj gyanakodni. Az infóért köszönet Táp Bélának."

a kreatin mióta amiosav? 2013.10.25-től? le vagyok maradva...bár szerintem Táp Bélának hiányosak az ismeretei...

egyébként ha tojásból vinnéd be (teljes tojás) akkor bevinnél egy csomó zsírt meg koleszterint

2014. júl. 12. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:

A kreatin egy tripeptid, és több helyen is aminosavként hivatkoznak rá, szóval gondoltam belefér.

Akkoriban Táp Béla nagyon sokat hangoztatta ezt a dolgot, azért írtam bele. További folyománya nem volt.

2014. júl. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!