Nincs mindig pénzem fehérjére, szóval ha edzés után a shakerbe 4 tojást raknék és összekeverném, az milyen szinten lenne jó?
Ez alapján számold ki, mennyibe kerül a tojásban levő fehérje és valamely kiegészítőből származó fehérje.
A cikkből:
"UPDATE 2013.10.25: Újabban az a 'trükk' járja, hogy olcsó taurint, kreatint, kollagént tesznek a fehérjeporokba, ezzel nyomva fel a látszólagos fehérjetartalmaz, de ez nem jó. Valójában nem lesz akkora a fehérjetartalom, mint amennyit ráírnak, mert a taurin meg a kreatin csak aminosavak, a kollagén (avagy beef?) meg nem igazán ilyen célú dolog. Tehát ha ilyeneket olvasol az összetételben a felsorolásnál, kezdj gyanakodni. Az infóért köszönet Táp Bélának."
a kreatin mióta amiosav? 2013.10.25-től? le vagyok maradva...bár szerintem Táp Bélának hiányosak az ismeretei...
egyébként ha tojásból vinnéd be (teljes tojás) akkor bevinnél egy csomó zsírt meg koleszterint
A kreatin egy tripeptid, és több helyen is aminosavként hivatkoznak rá, szóval gondoltam belefér.
Akkoriban Táp Béla nagyon sokat hangoztatta ezt a dolgot, azért írtam bele. További folyománya nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!