Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit jelent az akác jellegű méz?

Mit jelent az akác jellegű méz?

Figyelt kérdés
Csak 500ft-al olcsóbb mint az akàcméz ugyanattól a személytől. Még sosem láttam ezt a megnevezést.

2023. nov. 4. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Én még ilyenről nem halottam.

Lehet, hogy nem tudja garantálni, hogy tiszta akácméz és ezért van ez a fantázianeve. Én azért megkérdezném, hogy mi ez pontosan.

2023. nov. 4. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Ízre olyasmi, mint az akácméz, de nem az.
2023. nov. 4. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha méhésztől veszed és azt mondja, hogy akác jellegű, akkor az azt jelenti legtöbb esetben, hogy akác pörgetés után még hordtak be akácot, de már más nektárt is hordtak rá, tehát nem tiszta akác, de zömében az.
2023. nov. 4. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

Nem akácméz mert annak nem felel meg aminek kéne ahhoz hogy akacmez legyen.

Szoval valamilyen szinten hamisitot. Vagy higitott vagy nem csak akac de olyannak probaljak eladni

2023. nov. 4. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Az akác jellegű méz, azt jelenti, hogy nem tiszta akác méz. Az akác előtt virágzik például a repce, akác után, pedig a gledicsia, de az is megesik, hogy az akác még virágzik, de a méhek már a gledicsiáról gyűjtenek nektárt, de attól ugyan olyan jó a méz, legfeljebb kicsit sötétebb, vagy hamarább fog kristályosodni.
2023. nov. 4. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem 100%-ban akácméz.
2023. nov. 4. 15:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen,termelő àrulja így. Akkor nem cukorral hígított,vagy valami ilyesmi csalás...
2023. nov. 5. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!