Szoktál akácvirágot enni?
Figyelt kérdés
Én ilyenkor mindig járok legelni. :)2022. máj. 14. 19:01
1/8 anonim válasza:
Gyerekkoromban ettem. Később ismerősömék még ki is rántották. Meglepő, de hasonlít a halra.
2/8 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam, miután többektől hallottam hogy ezt csinálják, de nekem nem ízlik. Az akác mézet sem szeretem.
4/8 anonim válasza:
Én csak az alsó édesebb részét szoktam enni nem a komplett virágot.
6/8 anonim válasza:
Én is főképp gyerekkoromban ettem az alsó, édes részét, de csak pár virágot. Még néha ha elmegyek egy akácfa mellett szedek párat.
7/8 anonim válasza:
Gyerekként én is ettem, ismerek olyat, aki palacsintatésztában süti. Ahol most élek, nincsenek akácfák.
8/8 anonim válasza:
Én is csak az alsó részét ettem, és érdekes, hogy én is gyerek-, és fiatalkoromban. Miért szokik le mindenki róla, amikor felnő? :) Nagyon finom. Egyébként én utcáról már azért nem eszek, mert a rajta levő porra, szennyeződésre, autók által generált szmogra gondolok. Elég kertvárosias helyen élek, szóval lehet, hogy túlparázom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!