A sima darált máknak, kókuszreszeléknek miért nincs annyira intenzív íze?
Figyelt kérdés
Sokat van a polcon persze meg nem friss de akkor is amikor anyukám csinál valamilyen sütit vagy mákos tésztát akkor sokkal erősebb.
Nem hinném, hogy a kristálycukor miatt olyan finom a mákostészta.
Nem lehet alacsony hőn felmelegíteni a kókuszt pl? Vagy valamit csinálni vele, hogy jovban lehessen ízlelni
2023. okt. 22. 11:09
2/4 anonim válasza:
Jaa, makos teszta.. Meleg tesztan cukorral. Az izek kijonnek. De miert is enned magaban?
3/4 A kérdező kommentje:
túróval enném csak ízesítőnek
2023. okt. 22. 14:05
4/4 anonim válasza:
Szerintem csak zsíros közegben oldódik ki az íze. Ha belekevered a túróba, jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!