Milyen állat húsa volt a legfinomabb amit valaha kóstoltál?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A mit másodlagos, a hogyan fontosabb.
Kóstoltam már sok mindent, szeretek kísérletezni.
Galamb, csirke (comb, szárny) 30+ napig érlelt marha steak, vaddisznó, õz, fésûs kagyló, languszta, királyrák, polip, lazac.
Csiga is finom volt, bár sok múllott a szószon.
De igazából ami a fontos, hogy a hús friss, minõségi, és minõségileg elkészített legyen.
Pl a fésûs kagylót ha picit is túlsüti az ember, azonnal mintha radír gumi lenne.
Az ôzet meg sokáig, lassan lehet csak sütni, gõzben, mert inas, és úgy finom ha levállik a csontról.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Gyerekkoromban tartottunk háziállatként nyuszit, ezt fokhagymásan sütve, vagy pörköltnek szerettük nagyon.
Muflont ettem később, ami különleges, és finom volt, manapság már inkább kerülöm a húsokat.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nekem mindegy, milyen állatból származik, csak színtiszta hús legyen. Nem szeretem, ha inak, zsír, csont van benne. És elég nagy darab legyen, mert nem szeretek vesződni az apró állatokkal, mint például a galamb.
Még nem ettem, de viccből azt szoktam mondani, hogy az elefántnak lehet a legjobb húsa - szép nagy darab színhúsokat lehet szelni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!