Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen állat húsa volt a...

Milyen állat húsa volt a legfinomabb amit valaha kóstoltál?

Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 06:06
1 2 3
 21/27 lewega ***** válasza:
Marha, csirke, sertés!
2023. okt. 28. 12:41
 22/27 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nyúl.
2023. okt. 28. 16:06
 23/27 anonim ***** válasza:
79%
Gyerekkoromban még lehetett lóhúst kapni. Nagyon imádtuk a lókolbászt is. Apám sokszor hozott haza lóhust, és ő is készítette el.
2023. okt. 28. 22:09
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A mit másodlagos, a hogyan fontosabb.

Kóstoltam már sok mindent, szeretek kísérletezni.

Galamb, csirke (comb, szárny) 30+ napig érlelt marha steak, vaddisznó, õz, fésûs kagyló, languszta, királyrák, polip, lazac.

Csiga is finom volt, bár sok múllott a szószon.

De igazából ami a fontos, hogy a hús friss, minõségi, és minõségileg elkészített legyen.

Pl a fésûs kagylót ha picit is túlsüti az ember, azonnal mintha radír gumi lenne.

Az ôzet meg sokáig, lassan lehet csak sütni, gõzben, mert inas, és úgy finom ha levállik a csontról.

2023. okt. 31. 01:30
 25/27 anonim ***** válasza:
79%
Úgy látom senki sem írta, de én pl a kacsacombot is nagyon szeretem. Én nem tudnék dönteni a húsok között, szeretem a változatosságot, csirkét, sertést, marhahúst is szívesen eszek, de a tengeri herkentyűk és halak is jöhetnek. Bár ezek az áruk miatt ritkán kerülnek nálam az asztalra, de olyankor amikor veszek, akkor jólesik. Pont azt szeretem, hogy más az ízük, állaguk a különböző húsoknak, más ételeket jó készíteni belőlük.
2023. okt. 31. 23:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban tartottunk háziállatként nyuszit, ezt fokhagymásan sütve, vagy pörköltnek szerettük nagyon.

Muflont ettem később, ami különleges, és finom volt, manapság már inkább kerülöm a húsokat.

szept. 18. 15:51
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy, milyen állatból származik, csak színtiszta hús legyen. Nem szeretem, ha inak, zsír, csont van benne. És elég nagy darab legyen, mert nem szeretek vesződni az apró állatokkal, mint például a galamb.

Még nem ettem, de viccből azt szoktam mondani, hogy az elefántnak lehet a legjobb húsa - szép nagy darab színhúsokat lehet szelni belőle.

szept. 19. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!