Melyik a legfinomabb kenyér a mindenki számára elérhető általános üzletlácokban kaphatóak közül?
Én azt vettem észre, ez se "darab-darab" alapon működik, közel se mindegy ki csinálja azt a kenyeret, milyen szakembereket tudnak felvenni, pláne vidéken, ahol kb. nem maradt szakmunkás.
Hiába elvileg franchise rendszer, azonos receptekkel, mégse azonos a végeredmény.
Én miskolci vagyon, nálunk 2 Auchan van, de jelentős különbségek vannak a 2 pékség termékei között.
Mostanában az Auchanokban a legjobb a kenyér is, meg sok más is.
Régebben a Tesco magasan verte az összeset, de ott úgy szétverték a társaságot, hogy mélyrepülésbe kezdett a minőség.
(lehet, hogy az auchanba mentek át a pékek :D))
De itt olvastam olyat is, hogy valahol a Lidl-ben is vannak jó dolgok. Nálunk néha az ehető kategóriát se sikerül elérniük. Gyakorlatilag ontják magukból a selejtet, és azt árulják.
@2
Fagyasztott árut kapnak mint a fornetti, azt sütik ki helyben. Az összes ilyen.
Nehogy azt hidd hogy a lidl, spar vagy auchan elkezd tésztát dagasztani boltonként
Ebből a rendes nagy Auchanok kivételek. Ott tényleg dagasztanak, stb. A múltkor is hegyekben álltak a szakajtók a maglódi Auchanban. (Ritkán járunk arra és nekem nagy meglepetés volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!