Honnan ismerni meg a jó lilahagymát, vagy mitől jártunk így?
L betűs multiba vettünk hálós lilahagymát, ami elvileg "ausztriából" származik, de már a múltkor is amikor ettem belőle, fájt tőle a gyomrom, párom a múltkor lesózta, meg nem is evett belőle sokat, talán néhány kisebb karikát, de most vacsira rá is a hányingert hozta.
Mi lehet az oka ennek?
Nyáron sosem jártunk így, és elég gyakran eszünk lilahagymát, havonta többször is, szóval nem hiszem hogy nem bírnánk.
Mezőgazdaságban jártasabb vagy tapasztaltabbak válaszaira, tanácsaira számítanék.
Ez szerintem nem mezőgazdasági kérdés, általában nem közlik a vásárlókkal hogy a kereskedelmi forgalomban lévő zöldségeket, gyümölcsöket mivel kezelik. Használnak csírázás gátlókat, utóérlelő gázt, kártevők elleni vegyszereket, meg ki tudja még mit.
Azt általában szemrevételezve nehéz észre venni, ha vegyszerrel kezelt az áru,vagy szabálytalanul kezelték pl vegyszer mellett tárolták.
Ne vedd meg, ha egyszer már problémás volt (nehéz, mert kb annyit tudsz róla, hogy ausztriai import)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!