Valaki hogy képes megenni a párizsit?
Figyelt kérdés
Nem vita inditas,DE aki rendszeresen eszi leirna nekem hogy hogyan tudja megenni?
Régen énis ettem,még gyerekként tehat eleg reg. Akkor meg talan letezett a minoseg mint fogalom bár akkor sem a premiumok koze sorolták.
Tehat ami nekem vegkepp undorito benne ami miatt hozza erni talan még ra nezni sem tudok nem hogy megenni az a benne levo apro porc.
Igenis lehet erezni ahogy bele van daralva a porc apro de ottvan es erezheto szinte megszurja az ember kezet is gondolom akkor a szajat is
Huhh...
Na eleg is volt ennyi a reszletekbol.
Tehat a kerdes. Valaki hogy kepes ezt megenni??
Ti nem érzitek ??!?!
A dragabbakba is benne van legyen pl a Pick mint mindenki altal ismert nagy marka.
2023. okt. 17. 11:49
21/21 anonim válasza:
Én már a szagától is rosszul vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!