Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Valaki hogy képes megenni a...

Valaki hogy képes megenni a párizsit?

Figyelt kérdés

Nem vita inditas,DE aki rendszeresen eszi leirna nekem hogy hogyan tudja megenni?

Régen énis ettem,még gyerekként tehat eleg reg. Akkor meg talan letezett a minoseg mint fogalom bár akkor sem a premiumok koze sorolták.

Tehat ami nekem vegkepp undorito benne ami miatt hozza erni talan még ra nezni sem tudok nem hogy megenni az a benne levo apro porc.

Igenis lehet erezni ahogy bele van daralva a porc apro de ottvan es erezheto szinte megszurja az ember kezet is gondolom akkor a szajat is

Huhh...

Na eleg is volt ennyi a reszletekbol.

Tehat a kerdes. Valaki hogy kepes ezt megenni??

Ti nem érzitek ??!?!

A dragabbakba is benne van legyen pl a Pick mint mindenki altal ismert nagy marka.

2023. okt. 17. 11:49
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Vagy a haltejet? Ami a kan hal gec...?
2023. okt. 17. 11:56
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem gázabb, mint a haltej, ikra, hurka, stb :D
2023. okt. 17. 12:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Sütve nagyon szeretjük...
2023. okt. 17. 12:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy vannak olyan párizsik amik például tök magas hústartalommal rendelkeznek és szerintem finom is. Sőt, sokkal finomabb, mint némelyik natúr sonka aminek semmi íze nincs, csak olyan mint egy befőttes gumi. Alapból szerintem tök nehéz vállalható ízű feldolgozott húsárut kapni, vagy hát szerintem a legtöbb silány és sok meg ehetetlen is. Próbáltam én már Regnumot meg mindent.. van ami tök van, van ami nagyon íztelen vagy rossz az állaga.

Párizsiban például:

[link]

Ez egy kifejezetten finom párizsi, csak hát nyilván nem olcsó. Ennyi pénzért már minőségibb 85-90% körüli sonka is vásárolható.

De egyébként a darabos olcsó párizsit én is képtelen vagyok megvenni.

2023. okt. 17. 12:20
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Egy kis hentesboltban vesszük, ő még a régi (nagykönyvben megírt) receptúra alapján készíti, na az nagyon finom. Olyan gyerekkori íz, pedig 70-es években voltam gyerek.
2023. okt. 17. 12:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én amiket veszek egyáltalán nem érezni porcot, vagy semmi más dolgot. Egyébként meg tudom mik vannak benne de egyáltalán nem érdekel, ugyan úgy az állat része az is attól függetlenül hogy nem szín hús.
2023. okt. 17. 12:31
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

A párizsi pont az a felvágott, amiben semmi látható, érezhető nincs. Nem szúr, nincsenek benne darabok, egy egynemű valami. Ezért szereti/szerette sok kisgyerek. Teljesen neutrális íz, semmi erős fűszer, semmi jellegzetes íz, illat, szag.

Szóval te valamivel keverheted. Nem mondom, hogy szeretem, de én is ettem gyerekkoromban elég sokat. Pont azért, mert nem darabos, nem zsíros, mint sok más felvágott.

Nem érdekel, hogy mit darálnak bele. Nyilván olyat, ami ehető. Annyira gyakran nem eszem, hogy bármi bajom legyen belőle. Már évek óta nem is ettem.

De ugyanez a kategória a virsli vagy a májkrém.

Egyébként mindegyikből van normális minőség, ma már kötelező ráírni, hogy miből milyen arányban tartalmaz.

2023. okt. 17. 12:50
 8/21 A kérdező kommentje:

Evek ota virslit sem eszem már

Pedig regen aztis nagyon szerettem foleg reggelire

Mivel szerettem adtam eselyt a mosaniaknak lidl 90 valahany szazalekos pikokat dicserik sajnos en abba is megtalaltam azt amit nem vesz be a gyomrom.

Sok minden jo volt. Sajnalom h elrontjak aztis ami amugy jo volt...

Talan annak a generacionak aki nem ismeri azt ami elotte volt meg jo lehet az ami most van

2023. okt. 17. 13:02
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Próbald ki a Sága royalt. Nekem az a best.

2023. okt. 17. 13:03
 10/21 anonim ***** válasza:
82%
Bírom ezeket az "igényes" embereket, akik ékezettel sem tudnak írni, írásjeleket sem ismerik, egybeírás-különírás csak ötletszerűen, de simán leszarozzák azt, amit más szeret, vagy kényszerűségből, de rendszeresen fogyaszt.
2023. okt. 17. 13:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!