Mitől finomabb a Vifon leves mint a többi ramen?
Figyelt kérdés
Én kóstoltam és szerintem az összes többit is amit lehet kapni de én nem érzem azt a különleges különbséget ami miatt ennyire hájpolják a többihez képest.2023. okt. 6. 13:16
1/6 anonim válasza:
Több benne a fűszer plusz az ízfokozó .
2/6 anonim válasza:
Ezt én sem értem.Szerintem semmi íze nincs a Vifon leveseknek.
4/6 anonim válasza:
Egyrészt nagy márka a saját kategóriáján belül, populáris (ergo az is találkozik vele, aki nincs otthon az ázsiai konyhában).
Másrészt ízlés kérdése, én pont az egyszerűsége miatt szeretem, a rákos, garnélás, fokhagymás nagy kedvenc.
Régen árultak sajtos/gombás tésztát is, na az pl. verhetetlen volt, milliószor finomabb, mint a knorr/maggi és társai, nagyon sajnálom, hogy megszüntették a gyártásukat.
5/6 anonim válasza:
Buldakot ettél már? És shin ramyunt?
6/6 anonim válasza:
Kerdezonek van izlese. Pont azert, mert nem agyonturbozott muanyagizu. Az emlitett izre viszont nagy az igeny, de a Vifon tenyleg olyan, mintha valodi, nem mu volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!