Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Finom a tiramisu?

Finom a tiramisu?

Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti annak biztos!
2023. okt. 4. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem finom. Ha szereted a kávét, akkor neked is bejöhet.
2023. okt. 4. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Finom a tiramisu!!
2023. okt. 4. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól cisnálják, akkor nagyon. Mondjuk ettem már kis világvégi cukrászdában olyat is, amiben valami nehéz vajas krém volt - na, az egyáltalán nem volt finom, de a tiramisunak nem is olyannak kell lennie. :)
2023. okt. 4. 23:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a kávét, de a tiramisuban jó hogy van.
2023. okt. 4. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

4# amikor elterjedt jobban magyarországon, akkor pont ezért hittem, hogy nem szeretem.

Minden vajas (esetleg tejszínes) kávés szutykot tiramisunak neveztek. Amikor megkóstoltam az igazit, azóta szeretem.

Egyébként a kávét szeretem, csak a kávés vackokat nem (a tiramisuban nem is ez dominál).

Pont mint a sör. Szeretem, de sörös süteményt nem hiszem hogy kedvelném. 😂

2023. okt. 4. 23:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, a mascarpone sem a kedvencem, de a tiramisunak az állaga az, ami miatt egyáltalán nem ízlik. Olyan habos vagy levegős vagy milyen.
2023. okt. 5. 05:01
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem muszály a kávé a tiramisuba.Létezik több féle változata is pl én forró csokit kikeverek pl tej+ kakaópor vagy tej+ nutella és abba forgatom meg a babapiskótát.Így is szuper, annak aki nem akarja kávéval csinálni vagy csak egyszerűen nem szereti.
2023. okt. 5. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Én szeretem de a tojás nélküli verziót csak.

Annak ízlik aki szereti a kávét. Viszont nekem kicsit az állaga nem a kedvencem, hiányzik belőle a ropogósság. Mondjuk ez csak az én véleményem.

2023. okt. 5. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a kávét, a kávés süteményeket, csokikat sem, kivéve a tiramisut.
2023. okt. 7. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!