A somlói galuska és a tiramisu közül melyik finomabb szerintetek?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2020. dec. 4. 16:25
A kérdező szavazást indított:
Tiramisu
Somlói Galuska
Mindkettő egyforma finom
Egyéb, ha igen, mi
80 szavazat
1/16 anonim válasza:
Somlói szigorúan mazsola nélkül!
2/16 anonim válasza:
Szerintem a somlói guluska mazsola nélkül. (Utálom a mazsolát)
4/16 anonim válasza:
Ki az az elvetemült, aki mazsolát tesz a somlóiba?
Amúgy mind a kettőt szeretem. Nem is igazán lehet összehasonlítani, mert teljesen más ízvilágú a kettő.
5/16 anonim válasza:
Mind a kettőt csak apró módosításokkal szeretem, de úgy meg mindegyik jó, mikor mihez lenne inkább kedvem. (Tiramisut kávé helyett kakaóval szoktam csinálni, somlóit meg mazsola nélkül)
Ha a hagyományos recept szerintiből kell választani, akkor somlói, mert a mazsolát könnyebb kiszedni belőle.
7/16 anonim válasza:
Nekem mindkettő. Ha rákérdeznek, a somlóit szoktam mondani kedvencemnek, de olyan sem volt még, hogy egy tiramisut visszautasítottam volna :) Azt készíteni is nagyon szeretem.
8/16 anonim válasza:
Hmm... Ez nehéz, Somlóit keveset ettem, meg gyakran agyon vam cukrozva, amit jobban gyűlölök, mint a mazsolát... Tiramisut még ritkábban eszem, azt viszont nagyon szeretem, különösen ha édesanyám csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!