Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik (márkájú) mascarponét...

Melyik (márkájú) mascarponét szoktátok venni?

Figyelt kérdés

Valahogy nem találom az igazit. Egy finom, krémes, tejszínesebb ízt keresek, de egyik-másik csak egy teljesen ízetlen massza, némelyik még kellemetlen mellékízzel. Nem bánnám, ha találnék olyat, aminek tényleg finom, tejszínes íze van.

Érdekelne, hogy nektek melyik márka vált be, melyik az, amelyik ízlik és szívesen használjátok desszertekhez, vagy épp nem desszertekhez.

Előre is köszi a válaszokat.

2019. febr. 12. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szarvasi Mascarpone
2019. febr. 13. 00:17
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Számomra túl zsíros a mascarpone, így évek óta krémsajtot használok. Régebben lehetett kapni Parmalat márkájút, de sajnos azt már nem gyártják. Azóta Philadelphiát használok. Amikor pedig szempont, hogy laktózmentes legyen, a Philadelphia LM változatát veszem. Tiramisuhoz és sajttortához használom a krémsajtokat, és mindenkinek ízleni szokott.

Ha mindenképp mascarponét akarsz venni, érdemes lehet az üzletek saját márkás kínálatát is kipróbálni, ha még nem tetted, hátha akad neked megfelelő (pl. kapható ALDI-ban is).

2019. febr. 13. 00:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én lidl,aldi saját márkását szeretem sőt szokott lidlben olasz hetek lenni akkor szokott igazi olasz mascarpone is lenni.
2019. febr. 13. 04:46
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Én eddig legjobbnak az Auchan sajátmárkás terméket találtam.

De itt egy teszt hátha segít valamit:

[link]

2019. febr. 13. 07:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Még egy szavazat az Auchan saját márkás termékére.

Szerintem is ez a legjobb.

2019. febr. 13. 08:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig a lidl sajátmárkás vált be, annak volt legtöbb köze a mascarponéhoz.
2019. febr. 13. 09:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A LIDL saját márkás, laktózmentes mascarponét.
2019. febr. 13. 09:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Az Auchanost ki fogom próbálni, a Lidl-st is. A Szarvasi nekem személy szerint nem jött be, pedig régebben rendszeresen azt vettem.

2019. febr. 13. 16:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Galbani
2019. febr. 13. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szarvasi
2019. febr. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!