Melyik (márkájú) mascarponét szoktátok venni?
Valahogy nem találom az igazit. Egy finom, krémes, tejszínesebb ízt keresek, de egyik-másik csak egy teljesen ízetlen massza, némelyik még kellemetlen mellékízzel. Nem bánnám, ha találnék olyat, aminek tényleg finom, tejszínes íze van.
Érdekelne, hogy nektek melyik márka vált be, melyik az, amelyik ízlik és szívesen használjátok desszertekhez, vagy épp nem desszertekhez.
Előre is köszi a válaszokat.
Szia!
Számomra túl zsíros a mascarpone, így évek óta krémsajtot használok. Régebben lehetett kapni Parmalat márkájút, de sajnos azt már nem gyártják. Azóta Philadelphiát használok. Amikor pedig szempont, hogy laktózmentes legyen, a Philadelphia LM változatát veszem. Tiramisuhoz és sajttortához használom a krémsajtokat, és mindenkinek ízleni szokott.
Ha mindenképp mascarponét akarsz venni, érdemes lehet az üzletek saját márkás kínálatát is kipróbálni, ha még nem tetted, hátha akad neked megfelelő (pl. kapható ALDI-ban is).
Én eddig legjobbnak az Auchan sajátmárkás terméket találtam.
De itt egy teszt hátha segít valamit:
Még egy szavazat az Auchan saját márkás termékére.
Szerintem is ez a legjobb.
Köszi a tippeket!
Az Auchanost ki fogom próbálni, a Lidl-st is. A Szarvasi nekem személy szerint nem jött be, pedig régebben rendszeresen azt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!