Tiramisuban mennyi a kalória? 18L
Neten néztem utána de őrülten magas kalóriaszamolat lattam:D
Meg anyukám teljesen máshogy készíti
Az egész abból all hogy mascarpone(szarvasi) osszekeverve tiramisu porral(dr oetker) és babapiskota friss kávéba és ennyi:D de abszolut fogalmam sincs ebbe mennyi a kalória és felek rengeteg
Nyári szünet eleje óta csak eszek és ma több mint 350g tiramisut megettem szóval :D
Anyád receptjének hozzávalóit beütöd a kaloriabazis.hu-n, aztán kiderül
Vagy a zacskókról összeadod/szorzod
Az a része nekem nem áll össze, hogy ha port használ, akkor minek mascarpone, illetve egyáltalán hogy a fenébe lehet azt belekeverni, ha pedig mégis sikerül, akkor mi lesz abból, olyan kemény lesz, hogy reszelni lehet.
Az a por arra van kitalálva, hogy ne kelljen a krémsajt, tejbe kell belekeverni, olyan erős kötőanyag van benne, hogy tejbe keverve lesz megfelelő állaga. (Mint ha krémsajtot használtál volna... természetesen por nélkül alap recept szerint)
Ha eleve olyan sűrű anyagot használ, mint ami a végső cél lenne, akkor így mi lesz belőle, falazó tégla?
...na csak arra akarok kilyukadni, hogy még az se biztos, hogy édesanyád így készíti, ahogy te ezt leírtad, mert így nem igazán lenne jó.
Huu hat köszönöm:D
Hat arra meg ettem :D
Én is számolhattam de valamit nagyon elnéztem meg úgy voltam vele hogy semmi cukor nincs benne meg mégis sajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!