Hogyan csináljak házilag tejszínhabot?
Olvastam több receptet is, de nem írnak konkrét márkát, hogy melyik tejszínből érdemes készíteni.
Szóval, aki szokott tejszínhabot csinálni, az felvilágosíthatna.
magas zsirtaltalmu de a marka tök mind1...
beleöntöd egy edenybe es kezihabverovel pl felvered ennyi
Minél magasabb zsírtartalmú legyen,habtejszín.
Van amelyiket fel sem lehet szinte egyből vaj lesz
Óvatos leszek. :)
Erről mit gondoltok? Eco Familyben megnézem, van-e ilyen, ha nincs akkor is ehhez hasonlóban gondolkodom. Hulala is jó lehet? Egyébként kiemelem, hogy kávéhoz csinálom, és ha 2 decis kiszerelést választok, remélem legalább 10 napig eláll a hűtőben, mert csak két evőkanállal teszek bele.
Max 5 napot fog bírni hűtőben is.
Hulala meg fog allni szepen de nem lesz finom.
Amit linkeltél az pl jó
Nincs otthon habszifon?
Amúgy abban sem áll el 10 napig. Ha csak egy evőkanál tejszínhab kell, akkor neked találták ki a habspray-t. Arra figyelj, hogy NE növényi legyen, ha igazi tejszínt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!