Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan csináljak házilag...

Hogyan csináljak házilag tejszínhabot?

Figyelt kérdés

Olvastam több receptet is, de nem írnak konkrét márkát, hogy melyik tejszínből érdemes készíteni.

Szóval, aki szokott tejszínhabot csinálni, az felvilágosíthatna.

2023. okt. 2. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

magas zsirtaltalmu de a marka tök mind1...

beleöntöd egy edenybe es kezihabverovel pl felvered ennyi

2023. okt. 2. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Olyan tejszint veszel amelyikre az van irva (Na most figyelj jol!) HABTEJSZIN. (Vagy Cserpes tejszin. Nagyon finom!)
2023. okt. 2. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Minél magasabb zsírtartalmú legyen,habtejszín.

Van amelyiket fel sem lehet szinte egyből vaj lesz

2023. okt. 2. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Habtejszin. 35 szzaalek zsirtartalmu. Minimum 24 orata legyen hutoben. Utana magas fokozaton kell felverni. Amikor majdnem kemeny akkor kis vanilias cukor vagy porcukor mehet bele.
2023. okt. 2. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Arra vigyázz, hogy ha túlzásba viszed, vaj lesz belőle. Ha a kézi- vagy gépi habverővel egy pillanatra megállsz, és nem omlik össze, már jó.
2023. okt. 2. 13:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Óvatos leszek. :)

[link]

Erről mit gondoltok? Eco Familyben megnézem, van-e ilyen, ha nincs akkor is ehhez hasonlóban gondolkodom. Hulala is jó lehet? Egyébként kiemelem, hogy kávéhoz csinálom, és ha 2 decis kiszerelést választok, remélem legalább 10 napig eláll a hűtőben, mert csak két evőkanállal teszek bele.

2023. okt. 2. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem áll el 10 napig tejszín ha már felverted habnak. Ha ezért akkarsz akkor ne is kezdj bele pazarlás lenne.
2023. okt. 2. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Max 5 napot fog bírni hűtőben is.

Hulala meg fog allni szepen de nem lesz finom.

Amit linkeltél az pl jó

2023. okt. 2. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Nincs otthon habszifon?

Amúgy abban sem áll el 10 napig. Ha csak egy evőkanál tejszínhab kell, akkor neked találták ki a habspray-t. Arra figyelj, hogy NE növényi legyen, ha igazi tejszínt akarsz.

2023. okt. 2. 15:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja, már elvetettem az ötletet, hogy házilag csinálok. Anyámék rossz tejszínt vettek, növényit, már 3 hónapja azt használom, de annyit vettek, hogy borzasztóan lassan fogy el, de már nem bírtam kivárni hogy elfogyjon, ezért vetettem egy normálisat, most azt osztogatom be, de így már pénzben megint csak nem éri meg, mert pazarlás, ott fog megrohadni a többi. Már rosszul vagyok tőle. Azért találtam ki, hogy én magam csinálok jobbat, olcsóbbat, de így tényleg értelmetlen, hogy nem áll el + valószínűleg folyóssá is válna.
2023. okt. 2. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!