Tudom, hogy a moussokat ezerféleképpen szokták csinálni, de egy igazi séf hogyan csinálja? Van eredeti? Tojáshab, vagy tejszínhab, vagy egéyb, mindegy?
De mi ez a séf hülyeség mostanában? :D
Ez ezek miatt a főzős műsorok miatt van?
Van egy alap recept, természetesen tojásfehérje habbal, amit ezernyi dologgal lehet kiegészíteni.
Akár tejszínhabbal is.
Meg helyzettől függően , mikor hogyan, milyen körülmények között lesz tálalva, stb, többféle adalékanyagot is lehet beletenni, az állag, textúra kialakításához, megőrzéséhez.
Meg extra jelleget adó anyagokat is, aminek csak a jó ízlés, meg a fantázia szab határt.
És aminek természetesen semmi köze a munkahelyi beosztáshoz. :)
Ez kb olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy készít egy gyógyszertár vezető gyógyszerész mondjuk egy arckrémet.
Hát pont ugyanúgy, mint az összes többi, követi a meghatározott receptet.
Azért ő a gyógyszertár vezető, mert pl ő vállal felelősséget a raktárkészletért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!