Érdemes paleo liszteket venni?
Elsősorban, a magas fehérjetartalmú lisztek érdekelnek, szezámmag, törökmogyoró, tökmag, dió, kendermag, napraforgóbél, lenmag.
Hogyan lehet elfogyasztani őket, vagy mit lehet csinálni belőlük, hogy ehető formát kapjanak? Sportolás, és fogyókúra miatt figyeltem fel rájuk, magas fehérje, rost, és egyéb hasznos és egészségesnek vélt összetételeik miatt. Persze nem csak ezeket "enném", hanem étrendkiegészítésként. Amúgy meg nem követem a paleolit étrendet.
Ilyen lisztekre gondoltam, és ennek pl 51% a fehérjetartalma. Bár azt nem tudom mennyire lehet az hátrányos, hogy ez a termék ukrajnából származik?
Nem nagyon lehet beloluk sutiket csinalni vagy csak nagyon korlatozottan. En etelekhez hozzaadni javaslom siman a kendermagot. Akar joghurttal akar zabkasara sutibe stb.
Tokmagot, napraforgot mogyorit is inkabb sjaat fornaban javaslom. Ugy jobban is hasznosul. Es jobban fel tudod hasznlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!