Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi idő múlva jelentkezik...

Mennyi idő múlva jelentkezik ha romlott volt a csirkemell az ételben? És milyen tünetekkel?

Figyelt kérdés

#gyomorrontás #romlott csirke
2023. szept. 13. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legkésőbb másnapra. Hányás, hasmenés. De miből gondolod, hogy romlott (ha hőkezelve volt, akkor elpusztulnak a baktériumok) és mennyit ettetek?
2023. szept. 13. 17:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem sokat. Üveges szószt csináltunk meg vele. Azaz férjem. Én már csak a késszel találkoztam. De nagyon büdösnek tartottam. Nem tudom eldönteni a szósznak volt ilyen szaga vagy a csirkemellnek benne. Egy tányérnyit evett férjem. Gondolom a húsból nem sok kerülhetett bele. Hiába mondtam ne egye meg, állította egyiknek sincs baja.
2023. szept. 13. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a szósz volt büdös. Szerinte nem volt az? A húst csak érezte volna.
2023. szept. 13. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Bízom benne, mert idáig semmi baja.
2023. szept. 13. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Legkésőbb pár nap múlva, leginkább hasmenés, ha etelfertozes. Ha ételmérgezés, az egy napon belül, durva esetben pár óra alatt, leginkább hányással.

Lehet a szósznak van jellegzetes szaga, és nem romlott. Ha a hús büdös, garantáltan nem enne belőle, mert a lakásban nem lehet megmaradni amikor büdös húst főznek vagy sütnek. Egyszer fater romlott csirkecombot rakott a sütőbe, oklendezve vette ki amikor elkezdte arasztani a szagot.

2023. szept. 14. 04:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

8-10 óra lehet valami olcsó szósz volt.

Egy csirke ha romlott nagyon büdös tud lenni.

2023. szept. 14. 08:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg valami olcsó szósz volt. Gondoltuk kipróbáljuk a Tescosat. De soha többé. Az lehetett a büdös, mert még mindig semmi baja, szerencsére.
2023. szept. 14. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!