Laktózerzékenyek! Kedvenc termékeitek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 00:38
3/6 anonim válasza:
Health Market termékei, főleg a Twooroo és a Good4you szeletek. All in natural food sütijei is nagyon finomak.
4/6 anonim válasza:
Pont a laktózérzékenység nem akkora cucc, laktáz enzimmel igazából bármi fogyasztható, nem muszáj mindenből menteset vadászni a boltban.
5/6 Laylah válasza:
4., nem feltétlen. Én például néhány hónap szükség szerinti laktáztabletta-szedés után pirosat kezdtem székelni, így inkább hanyagolom. Kis mennyiségű keménysajt még belefér, de minden más tejterméket kerülök. Azt is észrevettem, hogy ha hőkezelve eszem a laktózmentes cuccokat (pl. tejfölös husit még felforralom, miután belekerült a laktózmentes tejföl), akkor ugyanolyan rosszul vagyok tőle, mintha a nem mentes verziót enném.
Rövid távú terveim közt szerepel a tejtermékek teljes kiiktatása (sajt marad, ritkán eszem egyébként is).
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én az Alpro termékeket szeretem, a pudingok nagyon finomak, joghurtok szintén, valamint a vaníliás mandulatej. Arla lactofree sajtkrém is finom.
6/6 anonim válasza:
En szemely szerint minden helyettesitot hasznalo utanzattol undorodom. Probaltam megszokni, nepszeru, jo helyeken is probalkoztam, nem megy. En egyszeruen lemondok a regi tejes kedvenceimrol es mas tipusu eteleket eszem. Igazabol a desszerteket erinti ez, de jobban szeretem mar a sos eloeteleket inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!