GaborKss kérdése:
Sparból vásárolt paprikás sertéskaraj már másnap nyálkás? Romlott?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem a húsospúltból, elvileg frissen csomagolva, de már most olyan nyálkás, mintha egy hetet állt volna a hűtőbe. Nincs rossz szaga, megkóstoltam, szerintem az íze is teljesen rendben van, de fura, hogy ennyire nyálkás, ezt nem tartom normálisnak. Főleg, hogy az ugyanakkor, ugyanott vett pulykafelvágott - noha elkezdett nedvesedni - teljesen a "normális" kategóriába sorolható, messze nem ilyen. Mitől nyálkásodik így a karaj? Tényleg romlott lenne?2023. szept. 7. 20:49
1/4 anonim válasza:
Én bedobnám a kukába!Pfujjjj....
2/4 anonim válasza:
Csak vedogazos husokat veszek mar. Minden massal megjartam.
A gazosat is nezni kell nincs e kilukasztva.
A vakumos virsluket is nyomogatni kell, van e vakum.
Pultbol soha nem vennek. Soha.
3/4 anonim válasza:
Az a baj ezekkel hogy aznapi lejáratis címkét ragasztanak rá tehát panaszkodni sem tudsz.
Mosd meg hideg vízben ha nem érzel a szagán semmi furcsát csináld meg.
4/4 anonim válasza:
Az ilyen előre pácolt húsokat általában nem a legfrissebb húsokból csinálják, szóval előfordulhat ilyen sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!