Tényleg vannak emberek, akik 1 éve leszedett almát képesek megvenni?
10 évvel ezelőtt még nem árultak tavalyi almát augusztus végén. Kb. májusig tárolták hűtőházakban.
Ez magyar alma. 1000-1500 Ft-ért nem biztos, hogy rossz Idared almát megvenne a nép. (Ez a legtöbb országban eladhatatlan minőség, csak nálunk van rá kereslet.) Kiváló a tárolhatósága, de az egyetlen jó tulajdonsága.
Meg különben is, az Idared késői érésű, saját részre csak októberben szedik, mert előtte nem adja még azt a minőséget se, amit kellene. Onnantól még több hónap, hogy ehetővé érjen. Ha netán fóliáznák, akkor se ezt a fajtát választanák. Némelyik fajta már szeptemberben teljesen jó szabadban is.
Az nem is kérdés, hogy ez tavalyi termés.
7
Annyira hülye azért nem vagyok...
Miközben mindig van itthon 3-4 féle saját FRISS gyümölcs...
Eskü, hogy nem kötözködni akarok, de hogy lehet fólia alatt gyümölcsfát tartani?
Én még ilyet életemben nem láttam, de ha valaki igen, akkor nagy szívességet tenne, ha leírná, hogy hol és megnézném azt a fóliázott gyümölcsöst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!