Natúr instant tészta?
Szeretem az instant tésztát, de marha drága pl. a Nissin, Knorr stb., és arra gondoltam, hogy ha kapható natúr instant tészta, amit én magam fűszerezek, úgy hátha olcsóbban jövök ki. Láttam kutyáknak való instant tésztát, árban a töredéke a Nissin, Knorr, stb. tésztáknak, és az ugyebár natúr, de nyilván azt állati fogyasztásra készítik, emberi fogyasztásra szerintem nem alkalmas, és nem is merek kísérletezni vele. Viszont ha állati fogyasztásra van natúr, gondolom, emberi fogyasztásra alkalmasat is csinál valamelyik gyártó, csak sehol sem találok ilyet.
Tud valaki segíteni, hol lehet kapni natúr instant tésztát?
(Ui.: légyszi, kíméljetek az olyan hsz-ektől, mint a "minek eszed?", "egyél valami értelmeset", "hülye, aki ilyet eszik", "egyed a kutyáknak valót", "inkább edd meg a kutyádat" stb.)
Csatlakozom az 1-eshez, azokon a helyeken kaphatsz.
Egyéb:
"Láttam kutyáknak való instant tésztát, árban a töredéke a Nissin, Knorr, stb. tésztáknak, és az ugyebár natúr, de nyilván azt állati fogyasztásra készítik, emberi fogyasztásra szerintem nem alkalmas,..."
Ebben speciel tévedsz!
Amit az állatboltokban látsz instant tészta, azt emberi fogyasztásra készítik. ("Állattésztát" eleve nem gyártanak, mert alapban egészségtelen az állatnak, de szükségből és rövidtávon az éhhaláltól megmenti.)
Ami az állatboltban kapható instant tészta, az a küllemét tekintve - és nem aminőségét! - hibás. Tehát törött, repedezett, kisebb-nagyobb súlyú.
Tehát nyugodtan megehetnéd.
Az Aldiban is van már ilyesmi, ha erre gondolsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!